Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z serka naturalnego typu Bieluch wychodzą puszyste i lekkie. Można do nich dodać dowolne owoce lub kawałki gorzkiej czekolady. Z powodzeniem możesz zaserwować je na śniadanie lub słodką przekąskę.
Bardzo puszysta i zarazem wilgotna babka pomarańczowa zapraszam na przepis
Odsłon: 18552
Quiche z łososiem to propozycja na kolację lub przystawkę na ciepło, tym raze...
Odsłon: 7554
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 699
To chyba moje ulubione jesienne bułeczki, chociaż można je zrobić nie tylko w...
Odsłon: 87
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 12828
Bardzo puszysta i zarazem wilgotna babka pomarańczowa zapraszam na przepis
Odsłon: 18552
Quiche z łososiem to propozycja na kolację lub przystawkę na ciepło, tym raze...
Odsłon: 7554
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 699
To chyba moje ulubione jesienne bułeczki, chociaż można je zrobić nie tylko w...
Odsłon: 87
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 12828
Składniki
Jajko połącz z serkiem i syropem klonowym. Dokładnie wymieszaj. Następnie wsyp mąkę wraz z proszkiem do pieczenia oraz cynamon, ponownie zmieszaj wszystkie składniki.
Na patelni rozgrzej oliwę. Za pomocą łyżki wykładaj ciasto i smaż do zarumienienia z obydwu stron.
Placuszki podawaj z owocami, polane syropem klonowym lub posypane cukrem pudrem.